Hotel dekoráció, szállodai virág dekoráció

Hotel dekoráció, szállodai virág dekoráció

Harmóniát varázsolunk és szépséget sugárzunk a virágok segítségével a hotel tereibe. A lobbydíszek, recepciódíszek, szobabekészítések és éttermi asztaldíszek a szálloda enteriőrjéhez színben és stílusban tervezzük és alkotjuk meg a virágkompozíciókat. Tervezéskor figyelembe vesszük az évszakokat, ünnepeket, és a kiemelkedő eseményeket.

Általunk alkotott virág dekorációnkat hetente rendszeresen ellenőrizzük, felügyeljük, frissítjük.

Óriási a verseny és a konkurencia, ezért nagy hangsúlyt kell fektetni a belső enteriőr kialakítására. Virág és növény dekorációkkal kihangsúlyozhatjuk a hely egyediségét ezzel még kellemesebbé és felejthetetlenebbé varázsolhatjuk kulináris élményeiket a vendégeknek.

Kérd személyre szabott ajánlatunkat!

 

 

 

Hotel, szálloda dekoráció hetente friss virággal. Lobby, recepció és étterem díszek, szobabekészítések. A teljes szállodai harmónia kialakításának elengedhetetlen része a dekorációban rejlő szépség, a részletek kifinomultsága. Virágainkat egyenesen Hollandiából importáljuk, hogy a lehető legfrissebb és legszebb virágkompozíciókkal díszíthessük a hotel főbb pontjait. Szállodai növénydekoráció. Varázsolja otthonossá szállodáját növények segítségével! A növények ápolása, szakszerű karbantartása ugyanolyan fontossággal bír számunkra, mint maga a dísznövény dekoráció elkészítése. Rendszeres vagy alkalmi virágdekorációt is vállalunk szállodákban, hotelekben. Hotel virág dekoráció igazán exlusive, egyedi virág kompozíciókkal megalkotva. Szállodai recepció virág dísz. Hotel recepció virág dísz. Hotel dekoráció virágokkal, növényekkel Budapest. Emelje ki hoteljének, szállodájának az igazi szépségét virág dekorációval. A tiszta és színes virágkompozícióink, tökéletesen alkalmazkodnak a szálloda elegáns légköréhez. Befolyásolhatja-e egy luxusszálloda a vendégek érzéseit egy adott ingatlan vagy márka kapcsán virágok használatával? Teljesen! A virágstratégia egy szándékos marketingmenet, amely a mai versenykörnyezetben lehetővé teszi egyes szállodák ragyogását. Gyakori utazóként olyan nagy figyelmet fordítok a szálloda virág- és dekoratív kijelzőire, hogy most megítélhetem, milyen élményt kapok, a kinézetük alapján. A virágok azt mutatják a vendégeknek, hogy nem csak az otthona, hanem a meleg fogadtatás megkísérlése is. Ugyanez az oka annak, hogy néhány luxusszálloda hatalmas rendezvényeket helyez el az előcsarnokban, amelynek célja az, hogy sokáig megálljon, fényképezzen és emlékezzen rá. Hotel dekoráció Veszprémben, Balatonnál és Budapesten.