Moha dekoráció

Moha dekoráció

Hisszük, hogy a természet közelsége valódi boldogságot jelent.

Népszerűsítjük a jövő belső gondolatát, az egészséges levegővel rendelkező természetes növények között. Hangsúlyozzuk az életünkben a növényzet jelenlétének nagy jelentőségét.

Mohakép / Moha dísz

Amely varázst kölcsönöz belső tereihez

A növényeknek számos esztétikai és egészségügyi előnyei vannak. Időnként elegendő egy kisebb, zöld dekoráció is, amely teljesen megváltoztathatja a belső teret és még a hangulatunkat is. Ehhez tökéletes lehet egy mohakép vagy moha dísz is, amely teljesen karbantartás mentesen megadja a belső tér varázsát, békéjét, és kreativitást ad nekünk.

Miért érdemes zuzmóból készült faliképet és dekorációt választanod?

  • Természetes és környezetbarát
  • Egyedi, Exkluzív formatervezés
  • Több színben és opcionális egyedi kialakítás
  • Karbantartás mentes, nincs szüksége napfényre vagy vízre
  • Antiallergén
  • Hosszú élettartamú
  • 100%-ban növényi alapú és biológiailag lebomló tartósítószer helyettesíti a növény belsejében lévő nedvességet, így megőrizve annak eredeti állapotát.
  • Egészséges szobaklíma a finom por csökkentésével és a passzív páratartalom csökkentésével

Kérd személyre szabott ajánlatunkat!

Különleges moha dekoráció, irodaberendezés, lakberendezés. A moha semmiféle gondozást vagy karbantartást nem igényel. A dekorációs moha természetes szárított anyag, virágkötészeti és dekorációs alapanyag. Tartósított izlandi mohafalak, képek, dekorációs termékek. Az üzleti dekoráció egy igazán új, egyben kellemes eredménye a tartósított izlandi moha. Használhatók éttermek, irodák, hotelek, otthonunk tereinek diszitésére Budapesten, Veszprémben. A Moha díszek és moha képek megoldást jelent irodai és otthoni dekorációként egyaránt. A moha képekkel leszámolhat az unalmas, egyhangú falak díszítésével. Egyedi ajándékok, dísztárgyak, dekorációk a moha dekorációval. Egyedi, kézzel készült lakásdekoráció, ajándéktárgyak, moha dísz, moha kép. MIVEL LEHETNE EGYEDIBBÉ TENNI A FALAD ÉS KÖRNYEZETEDET MINT A MOHA KÉPEKKEL ÉS MOHA DÍSZEKKEL. A moha semmiféle gondozást vagy karbantartást nem igényel, csupán arra kell ügyelnie, hogy ne tegye ki közvetlen napsugárzásnak. Egyedi moha képek, mohafalak, ikebanák, bonsai fák. Egy kisebb moha fal, is képes több száz fa által elvégzett levegőtisztító szerep betöltésére. Függőleges kert a lakásba – Hangulatos, egyedi, légtisztító és – ami a legfontosabb – természetes!